Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord innoveert ingraven van kabels

ROTTERDAM

Van Oord gaat een heel grote sleuvengraver, een zogenoemde trencher, inzetten om energiekabels diep in de zeebodem te kunnen ingraven. Het rupsvoertuig wordt op afstand bediend en kan ruim vijf meter diepe sleuven maken.

1 / 1
De reuzentrencher die door Van Oord is ontworpen en gebouwd. (Foto Van Oord)

De reuzentrencher die door Van Oord is ontworpen en gebouwd. (Foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook