Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleipnir komt thuis in Rotterdam

ROTTERDAM

De Sleipnir, het grootste kraanschip ter wereld, kwam zondagmiddag aan in de Rotterdamse haven. Het is de eerste keer dat het schip de Maasstad aandoet. Het schip heeft op de Noordzee een drukke campagne in het verschiet.

1 / 3
Binnenkomst van de Sleipnir in het Calandkanaal. (Foto HMC)

Binnenkomst van de Sleipnir in het Calandkanaal. (Foto HMC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook