Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Allseas investeert in diepzeemijnbouw

DELFT

Offshoreaannemer Allseas heeft met de overname van het boorschip Vitoria 10000 van Petrobras uit Brazilië, een eerste stap gezet op het gebied van diepzeemijnbouw. Zodra het schip is omgebouwd, willen Allseas en partner DeepGreen Metals hiermee polymetallische knollen gaan delven op de oceaanbodem.

1 / 1
Het boorschip Vitoria 10000 wordt omgebouwd voor de inzet in de diepzeemijnbouw. (Foto Allseas)  

Het boorschip Vitoria 10000 wordt omgebouwd voor de inzet in de diepzeemijnbouw. (Foto Allseas)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook