Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljoenencontract voor Vroon

ABERDEEN

Oliemaatschappij BP gaat opnieuw met Vroon Offshore Services in zee voor wat betreft de inzet van Emergency Response and Rescue Vessels (ERRV’s). Het gaat in totaal om vier van deze schepen, die in zowel de Britse sector van de Noordzee als ten westen van de Shetland Eilanden worden ingezet.

1 / 1
De VOS Discovery is één van de vier ERRV's die voor BP aan het werk blijven. (Foto PAS Publicaties)

De VOS Discovery is één van de vier ERRV's die voor BP aan het werk blijven. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook