Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Windea Jules Verne op proeftocht

ULSTEINVIK

De jongste vlootaanwinst van Bernhard Schulte Offshore uit Hamburg, het service operation vessel Windea Jules Verne, is begin maart in de Noorse wateren gestart met proefvaren. Na de definitieve oplevering zal het vaartuig onderhoudswerk gaan uitvoeren in het Duitse Merkur windpark, met Eemshaven als uitvalsbasis.

1 / 1
De Windea Jules Verne krijgt Eemshaven als uitvalsbasis. (Foto Bernhard Schulte Offshore)   

De Windea Jules Verne krijgt Eemshaven als uitvalsbasis. (Foto Bernhard Schulte Offshore)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook