Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Fugro chartert Normand Flower

LEIDSCHENDAM

Opnieuw heeft Fugro een chartercontract gesloten met Solstad Offshore voor de inzet van het grote offshoreconstructievaartuig Normand Flower. Het contract loopt tot april 2021 met opties om dit steeds met zes maanden te verlengen.

1 / 1
De Normand Flower blijft onder de vlag van Fugro opereren. (Foto PAS Publicaties) 

De Normand Flower blijft onder de vlag van Fugro opereren. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook