Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw Nederlands aardgas

Den Helder

Zowel Neptune Energy Netherlands als Wintershall Noordzee heeft nieuwe gasvelden in productie gebracht in de Nederlandse sector van de Noordzee. Neptune in de blokken L5a en E17a en Wintershall in blok D12. En binnenkort wil Wintershall in blok F17a hetzelfde gaan doen met twee olievelden die ook gas bevatten.

1 / 1
De E18-A topsidemodule, voorop de transportponton, wordt nu voor de derde keer gebruikt. (Foto PAS Publicatie

De E18-A topsidemodule, voorop de transportponton, wordt nu voor de derde keer gebruikt. (Foto PAS Publicatie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook