Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eni chartert VOS Prelude

DEN HELDER

De Engelse dochter van de Italiaanse oliemaatschappij Eni heeft een langdurig chartercontract gesloten met Vroon Offshore Services uit Den Helder. Hiervoor gaat de platformbevoorrader VOS Prelude aan de slag in de Britse sector van de Noordzee.

1 / 1
De bevoorrader VOS Prelude gaat voor Eni aan het werk. (Foto PAS Publicaties)    

De bevoorrader VOS Prelude gaat voor Eni aan het werk. (Foto PAS Publicaties)    

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook