Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SBM Offshore bestelt alvast extra rompen grote FPSO’s

AMSTERDAM 

SBM Offshore heeft opnieuw bij twee Chinese werven orders geplaatst voor de bouw van standaardrompen voor grote FPSO’s. Dit betekent dat nu gelijktijdig vijf van deze olieproductie- en opslagtankers in China in aanbouw zijn. SBM Offshore verwacht dat de schepen na oplevering direct aan het werk kunnen.

1 / 1
De Liza Unity is de eerste FPSO van het Fast4Ward-type. (Foto SBM Offshore)   

De Liza Unity is de eerste FPSO van het Fast4Ward-type. (Foto SBM Offshore)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook