Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hefschepen naar Midden-Oosten

ROTTERDAM

Het zware-ladingvaartuig GPO Grace is bij paal 84 in het Calandkanaal in het Rotterdamse Europoortgebied beladen met de hefschepen GMS Evolution 6104 en GMS Endurance 6101 van Gulf Marine Services (GMS) uit Abu Dhabi.

1 / 1
De GPO Grace heeft het Calandkanaal twee hefschepen van GMS aan boord gekregen. (Foto PAS Publicaties) 

De GPO Grace heeft het Calandkanaal twee hefschepen van GMS aan boord gekregen. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook