Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Shelf Drilling koopt Maersk Completer

SINGAPORE

De Deense booraannemer Maersk Drilling heeft het zelfheffende booreiland Maersk Completer verkocht aan Shelf Drilling uit Dubai. Het eiland, dat voornamelijk in het Verre Oosten actief is geweest, lag twee jaar opgelegd in Singapore.

1 / 1
De Maersk Completer is verkocht aan Shelf Drilling. (Foto Maersk Drilling)

De Maersk Completer is verkocht aan Shelf Drilling. (Foto Maersk Drilling)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook