Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse bedrijven aan de sjouw voor Peregrino-project

RIO DE JANEIRO

Voor het transport en de installatie van het grote Peregrino WHP-C-platform in Braziliaanse wateren zijn tal van Nederlandse bedrijven actief. Hieronder diverse rederijen en offshoreaannemer Heerema Marine Contractors (HMC) met het grote kraanschip Sleipnir.

1 / 1
De Happy Sky vertrekt uit Noorwegen met aan boord 3300 ton aan modules voor het Peregrino-project. (Foto Jan Arne Wold/Equinor)  

De Happy Sky vertrekt uit Noorwegen met aan boord 3300 ton aan modules voor het Peregrino-project. (Foto Jan Arne Wold/Equinor)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook