Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord exporteert zandmotor

Bacton

Baggerconcern Van Oord heeft samen met ingenieursbureau Royal Haskoning DHV het eerste zandmotorproject uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk. Dit zogeheten Bacton to Walcott Coastal Management (Sandscaping) Scheme, uitgevoerd in opdracht van de North Norfolk District Council (NNDC), moet de kust tegen erosie beschermen. Hiervoor is een in Nederland beproefd concept van de zogeheten Zandmotor ingezet.

1 / 2
De aanleg van de zandmotor in volle gang. (Foto Van Oord)

De aanleg van de zandmotor in volle gang. (Foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook