Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste monopiles voor Borssele III en IV

ROTTERDAM

Met het eigen windturbine-installatievaartuig Aeolus is Van Oord voor de Zeeuwse kust begonnen met de installatie van de fundaties (monopiles) voor de offshorewindparken Borssele III en IV. Het gaat hierbij om 77 fundaties voor 9,5 MW windturbines van Vestas.

1 / 1
De Aeolus installeert de eerste monopiles voor Borssele III en IV. (Foto Van Oord)   

De Aeolus installeert de eerste monopiles voor Borssele III en IV. (Foto Van Oord)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook