Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Shell verwijdert productieplatform Goldeneye

LONDEN

Het Goldeneye gasproductieplatform in blok 14/29a van de Britse Noordzee wordt gesloopt. Operator Shell heeft hiervoor toestemming gekregen van de Britse autoriteiten. Het platform is al zo’n negen jaar buiten gebruik.

1 / 1
Het Goldeneye productieplatform wordt uit zee verwijderd. (Foto Shell)

Het Goldeneye productieplatform wordt uit zee verwijderd. (Foto Shell)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook