Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Peregrino-jacket naar Brazilië

VLISSINGEN

Aan de tros van de Heerema-zeeslepers Kolga en Bylgia is 23 oktober de 9200 ton wegende reuzenjacket Peregrino WHP-C op de ponton H-542 uit Vlissingen vertrokken. Reisdoel is het Peregrino-olieveld in het Campos Basin voor de kust van Rio de Janeiro in Brazilië.

1 / 1
Het vertrek van de Peregrino-jacket op de ponton H-542. (Foto PAS Publicaties/maritimephoto.com)  

Het vertrek van de Peregrino-jacket op de ponton H-542. (Foto PAS Publicaties/maritimephoto.com)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook