Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vroon Offshore Services actief in Middellandse Zee

Breda

Vroon Offshore Services (VOS), van oudsher een bekende offshoredienstverlener op de Noordzee, is de afgelopen 12 jaar een steeds grotere speler is geworden op de Middellandse Zee. Met name in Egyptische wateren. Momenteel opereert VOS daar met negen schepen in het Zohr-veld en is hiermee de grootste scheepsoperator in de Egyptische offshore-sector.

1 / 2
De VOS Sympathy is voor het eerst in 2007 offshore Egypte ingezet. (Foto PAS Publicaties)

De VOS Sympathy is voor het eerst in 2007 offshore Egypte ingezet. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook