Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Optimistische geluiden uit de olie- en gassector

Amsterdam

Offshore Energy staat dit jaar in het teken van de wereldwijde energietransitie. Met name het conferentieprogramma is hierop afgestemd. Gelijk is deze vakbeurs ook een graadmeter voor hoe de offshoresector ervoor staat. Op de beurs, die op 8 en 9 oktober wordt gehouden in het Amsterdamse RAI-complex, worden tal van nieuwe producten, diensten en projecten voor het voetlicht gebracht. Er worden circa 12.000 bezoekers verwacht.

1 / 2
De eerste fase van het grote Johan Sverdrup-project is nagenoeg afgerond. (Foto Equinor)

De eerste fase van het grote Johan Sverdrup-project is nagenoeg afgerond. (Foto Equinor)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook