Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Allseas gaat Gyda platform verwijderen

STAVANGER

In opdracht van Repsol Norge gaat offshoreaannemer Allseas met het grootste offshoresupportvaartuig ter wereld, de Pioneering Spirit, het Gyda platform uit de Noorse sector van de Noordzee verwijderen. Het gaat om een 18.000 ton wegende topside en een jacket met een gewicht van 11.200 ton. Repsol Norge heeft al in 2016 groen licht van de Noorse overheid gekregen om het Gyda platform uit zee te verwijderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook