Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wegvallen subsidies windprojecten raakt Boskalis

PAPENDRECHT

De Nederlandse baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis heeft last van het wegvallen van subsidies voor offshore-windprojecten in de Noordzee. Dat zorgt ervoor dat klanten naar manieren zoeken om de kosten te drukken. Boskalis nam de gehele offshore-portefeuille onder de loep en neemt nu uit voorzorg een voorziening van 100 miljoen euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook