Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Westhofhaven parkeerplaats voor afgedankte booreilanden

VLISSINGEN-OOST

De Westhofhaven in het Sloegebied is omgevormd tot een parkeerplaats voor oude werkloze zelfheffende booreilanden. Sinds begin dit jaar zijn in korte tijd vier van deze eilanden naar de voormalige vestiging van VDS Staalbouw in Vlissingen-Oost versleept.

1 / 1
Aankomst van het booreiland Carrus in het Vlissingse havengebied. (Foto: PAS Publicaties/maritimephoto.com)

Aankomst van het booreiland Carrus in het Vlissingse havengebied. (Foto: PAS Publicaties/maritimephoto.com)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook