Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis chartert zware zeesleper

PAPENDRECHT [UPDATE]

Boskalis heeft het offshoresupportvaartuig Go Pegasus voor een periode van drie jaar op bareboat basis gecharterd met recht op koop van de Australische Go Marine Group. Het gaat om een zeesleper met een formidabele trekkracht van 257 ton.

1 / 1
De Go Pegasus is de jongste vlootaanwinst van Boskalis. (Foto PAS Publicaties)

De Go Pegasus is de jongste vlootaanwinst van Boskalis. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook