Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleipnir naar Nederlandse kust voor installatiewerk

LEIDEN

Het grootste kraanschip ter wereld, de binnenkort in de vaart komende Sleipnir van Heerema Marine Contractors, komt volgend jaar twee keer voor installatiewerk naar Nederland. Het anderhalf miljard dollar kostende vaartuig is donderdag 23 mei gedoopt bij bouwer Semcorp Marine in Singapore en wordt de komende weken uitgebreid getest

1 / 2
De pas gedoopte Sleipnir in Singapore. (Foto Semcorp Marine)

De pas gedoopte Sleipnir in Singapore. (Foto Semcorp Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook