Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eindelijk werk voor booreiland Ran

ROTTERDAM

Het gloednieuwe zelfheffende booreiland Ran van Borr Drilling is na een lange oplegperiode in het Rotterdamse havengebied gereactiveerd en aan de tros van de zeesleper Maersk Maker naar de Britse Noordzee vertrokken.

1 / 1
Vertrek van de Ran aan de tros van de Maersk Maker. (Foto PAS Publicaties)

Vertrek van de Ran aan de tros van de Maersk Maker. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook