Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boormarkt Noordzee trekt aan

Den Helder

Oliemaatschappijen durven weer te investeren in de opsporing van olie- en gasvelden op de Noordzee. Dit blijkt uit het groeiende aantal nieuwe boorcontracten dat wordt afgesloten. Vooral het pas gefuseerde EnscoRowan lijkt hiervan te profiteren.

1 / 1
De NAM heeft het boorcontract voor de Ensco 122 verlengd. (Foto PAS Publicaties/maritimephoto.com)

De NAM heeft het boorcontract voor de Ensco 122 verlengd. (Foto PAS Publicaties/maritimephoto.com)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook