Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste Stage V hopper voor Jan De Nul

HOFSTADE-AALST

Jan De Nul brengt als eerste baggeraar ter wereld een sleephopperzuiger in de vaart waarvan de dieselmotoren voldoen aan de EU Stage V emissie-eisen. Deze in Afonso de Albuquerque gedoopte zuiger is in China gebouwd op de Keppel Singmarine-werf te Nantong.

1 / 1
Eerste Stage V hopper voor Jan De Nul

Eerste Stage V hopper voor Jan De Nul

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • C.J.J le Sage

    Zijn deze wel gecertificeerd anders klink het leuk en is leuk maar wat heb je er aan.Wij voldoen met onze oude Stork van 1970 ook aan de eisen van Euro stage llla. Maar een certificaat of een aantekening in je SI papieren word niet gegeven.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook