Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BP chartert drie schepen VOS

ABERDEEN

Vroon Offshore Services (VOS) gaat drie Emergency Response and Rescue Vessels (ERRV’s) leveren voor de inzet bij de operaties van BP in de wateren rond Trinidad & Tobago. Hiervoor is een meerjarig contract gesloten.

De drie offshorevaartuigen die vanuit Aberdeen naar Trinidad & Tobago gaan, zijn de VOS Fabulous, VOS Gorgeous en VOS Grace. Schepen die in de jaren 2014-2015 in China voor VOS zijn gebouwd en bij calamiteiten offshore elk circa 300 geredden aan boord kunnen accommoderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook