Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

SBM Offshore laat Fast4Ward FPSO’s op voorraad bouwen

AMSTERDAM

SBM Offshore heeft bij China Merchants Industry Holdings (CMIH) in China een order geplaatst voor de bouw van een standaard Fast4Ward-type FPSO-romp. Tevens zijn opties genomen voor de bouw van nog eens drie rompen van dit type.

De bouworder voor CMIH is de eerste op het gebied van FPSO-constructies. De opdracht is opmerkelijk omdat SBM Offshore vorig jaar voor de bouw van de eerste twee rompen van het Fast4Ward-type met een andere Chinese werf in zee was gegaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook