SBM Offshore laat Fast4Ward FPSO’s op voorraad bouwen

SBM Offshore heeft bij China Merchants Industry Holdings (CMIH) in China een order geplaatst voor de bouw van een standaard Fast4Ward-type FPSO-romp. Tevens zijn opties genomen voor de bouw van nog eens drie rompen van dit type.

De bouworder voor CMIH is de eerste op het gebied van FPSO-constructies. De opdracht is opmerkelijk omdat SBM Offshore vorig jaar voor de bouw van de eerste twee rompen van het Fast4Ward-type met een andere Chinese werf in zee was gegaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

SBM Offshore laat Fast4Ward FPSO’s op voorraad bouwen | Schuttevaer.nl

SBM Offshore laat Fast4Ward FPSO’s op voorraad bouwen

SBM Offshore heeft bij China Merchants Industry Holdings (CMIH) in China een order geplaatst voor de bouw van een standaard Fast4Ward-type FPSO-romp. Tevens zijn opties genomen voor de bouw van nog eens drie rompen van dit type.

De bouworder voor CMIH is de eerste op het gebied van FPSO-constructies. De opdracht is opmerkelijk omdat SBM Offshore vorig jaar voor de bouw van de eerste twee rompen van het Fast4Ward-type met een andere Chinese werf in zee was gegaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer