Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VOS Start in onderhoudswerk voor Total

DEN HELDER

Voor de komende inspectie- en onderhoudscampagne van de platformen van Total E&P Nederland in de Nederlandse sector van de Noordzee wordt deze zomer het zogeheten subsea walk-to-walk vaartuig VOS Start van Vroon Offshore Services uit Den Helder ingezet.

1 / 1
VOS Start in onderhoudswerk voor Total

VOS Start in onderhoudswerk voor Total

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook