Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

VOS Start in onderhoudswerk voor Total

DEN HELDER

Voor de komende inspectie- en onderhoudscampagne van de platformen van Total E&P Nederland in de Nederlandse sector van de Noordzee wordt deze zomer het zogeheten subsea walk-to-walk vaartuig VOS Start van Vroon Offshore Services uit Den Helder ingezet.

1 / 1
VOS Start in onderhoudswerk voor Total

VOS Start in onderhoudswerk voor Total

De in 2017 door de Chinese Fujian-werf opgeleverde VOS Start is voor dit soort werk uitgerust met een 50-tons deininggecompenseerde SMST dekkraan en een Barge Master deininggecompenseerde gangway. De laatste bestaat uit een circa 30 meter hoge lift met telescopische valreep waarmee onderhoudspersoneel veilig op een offshoreplatform kan worden overgezet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook