Beleggers willen oliesector verduurzamen

Zes grote beleggers willen de oliesector verduurzamen. Dat bevestigt een woordvoerster van Aegon na berichtgeving in Trouw. Volgens haar komt er binnenkort een gezamenlijke verklaring. Over de inhoud ervan wordt nog gesproken. ‘We zijn nog met elkaar in gesprek over het precieze plan.’ Dat verwacht ze ‘binnen één à twee weken. Daar wordt nu nog aan gewerkt.’

Aegon, Actiam, MN, NN Investment Partners, Van Lanschot Kempen en Blue Sky Group werken samen met duurzaamheidsorganisatie Eumedion aan het schoner maken van de oliesector. ,,Wij willen dat de klimaatdoelen van Parijs worden gehaald, ook door de oliesector", stelt de Aegon-woordvoerster.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Beleggers willen oliesector verduurzamen | Schuttevaer.nl

Beleggers willen oliesector verduurzamen

Zes grote beleggers willen de oliesector verduurzamen. Dat bevestigt een woordvoerster van Aegon na berichtgeving in Trouw. Volgens haar komt er binnenkort een gezamenlijke verklaring. Over de inhoud ervan wordt nog gesproken. ‘We zijn nog met elkaar in gesprek over het precieze plan.’ Dat verwacht ze ‘binnen één à twee weken. Daar wordt nu nog aan gewerkt.’

Aegon, Actiam, MN, NN Investment Partners, Van Lanschot Kempen en Blue Sky Group werken samen met duurzaamheidsorganisatie Eumedion aan het schoner maken van de oliesector. ,,Wij willen dat de klimaatdoelen van Parijs worden gehaald, ook door de oliesector", stelt de Aegon-woordvoerster.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer