Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

DHSS sluit contract met MHI Vestas

EEMSHAVEN

De nieuwe vestiging van Den Helder Support Service (DHSS) in Eemshaven kan een vliegende start maken dankzij een meerjarig contract met windturbinebouwer MHI Vestas. De hub is gesitueerd aan de Beatrixhaven.

Vanaf eind 2018 beschikt DHSSin Eemshaven over een eigen supportbasis, bestaande uit een grote opslagloods, kantoorfaciliteiten en een opslagterrein met vloeistofdichte vloer. Volgens directeur en oprichter Wim Schouwenaar is deze hub aan de Beatrixhaven speciaal opgezet om diensten te kunnen verlenen aan bedrijven die voor de Nederlandse en Duitse noordkust actief zijn met de aanleg, de operatie en het onderhoud van windturbineparken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook