Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Seafox 5 vertrekt als Blue Tern

IJMUIDEN

Na een verblijf van enkele maanden in de IJmondhaven in IJmuiden is de voormalige Seafox 5 onder haar nieuwe naam Blue Tern naar zee vertrokken. Het nieuwe vlaggenschip van de Noorse rederij Fred. Olsen Windcarrier gaat offshore-installatiewerk uitvoeren in het Merkur windpark boven het Duitse waddeneiland Borkum.

1 / 1
Seafood 5 vertrekt als Blue Tern

Seafood 5 vertrekt als Blue Tern

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook