Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deel olie-industrie in de ban bij Noors staatsfonds

OSLO

Het Noorse staatsinvesteringsfonds, dat rijk is geworden van olie en gas uit de Noordzee, moet uit beleggingen in exploratie- en productiebedrijven in de olie- en gasindustrie stappen. Maar geld steken in de grote oliereuzen blijft een optie, zo heeft de regering in Oslo besloten. Zogeheten ‘geïntegreerde’ bedrijven vallen buiten de ban.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook