Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scaldis hijst Noors fregat met ‘Double Duo Lift’ uit fjord

BERGEN

Scaldis, het Belgische dochterbedrijf van DEME, Jan De Nul Group en Herbosch-Kiere, heeft zondag 3 maart samen met BOA Offshore de berging van het Noorse fregat KNM Helge Ingstad succesvol afgerond. Scaldis ontwikkelde speciaal voor dit project een revolutionaire hijsmethode door haar twee zware hijsschepen Rambiz en Gulliver te combineren.

1 / 10
Scaldis hijst Noors fregat met ‘Double Duo Lift’ uit fjord

Scaldis hijst Noors fregat met ‘Double Duo Lift’ uit fjord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.H. van Ekelenburg

    Knap stukje werk. Chapeau.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook