Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Seaway Heavy Lifting herdoopt kraanschepen

ROTTERDAM

De twee monohull kraanschepen Stanislav Yudin en Oleg Strashnov zijn in Rotterdam herdoopt in Seaway Yudin en Seaway Strashnov. Dit is bekend gemaakt door Seaway Heavy Lifting uit Zoetermeer, een dochtermaatschappij van de Engelse offshoredienstverlener Subsea 7.

1 / 1
Seaway Heavy Lifting herdoopt kraanschepen

Seaway Heavy Lifting herdoopt kraanschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook