Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis versterkt opnieuw positie op surveymarkt

PAPENDRECHT [update]

Opnieuw heeft Boskalis in de surveysector een belangrijke slag geslagen. Na eerder het Britse surveybedrijf Gardline te hebben ingelijfd, is nu een meerderheidsbelang van 62,5 procent verworven in de Horizon Group met dochter Horizon Geosciences uit Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten. De overige 37,5 procent blijft in handen van het huidige management.

1 / 1
Boskalis versterkt opnieuw positie op surveymarkt

Boskalis versterkt opnieuw positie op surveymarkt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook