Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kabellegmarkt blijkt zeer lucratief voor Boskalis

PAPENDRECHT

Het leggen van kabels voor de offshore windenergiesector beslaat een steeds groter deel van de orderportefeuille van baggeraar Boskalis. Nadat vorig jaar al een reeks kabellegcontracten kon worden gesloten, lijkt ook dit jaar geen einde te komen aan de opdrachtenstroom vanuit deze sector.

1 / 1
Kabellegmarkt bijkt zeer lucratief voor Boskalis

Kabellegmarkt bijkt zeer lucratief voor Boskalis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook