Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Mammoet Salvage verdacht van omkoping in Irak

SCHIEDAM

Mammoet Salvage, dochter van SHV, zou een Iraakse politicus maandenlang een vergoeding hebben betaald voor hulp bij een conflict tussen de Nederlandse bergers en het Iraakse ministerie van olie. Dat blijkt uit een verhaal in NRC Handelsblad, de krant die uitgebreid onderzoek deed naar het voorval.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j Teunisse

    Tja, In Arabische landen werkt het anders. En in nog veel andere staten in de wereld. Dus wat is het probleem? Irak is geen EU land

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook