Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aasta Hansteen-platform levert eerste aardgas

OSLO

Het indrukwekkende Noorse productieplatform Aasta Hansteen van operator Equinor heeft vlak voor de jaarwisseling voor het eerst gas geproduceerd. Het gaat om het grootste SPAR-type platform ter wereld en het eerste op het Noorse continentale plat. Nederlandse bedrijven hebben een belangrijke rol gespeeld bij dit project.

1 / 1
PAS AASTA HANSTEEN

PAS AASTA HANSTEEN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Sjaak van Wijk

    Tja, wanneer wilden wij stoppen, met dit gas ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook