Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan boord van een platform-supplier

Den Helder

Den Helder profileert zich als de offshore-basis van de zuidelijke Noordzee. Waar ooit de visserij dominant was, bepaalt de offshore het havenbeeld aan de Nieuwediep- en Visserijkade. Spin in het web is Peterson Energy Logistics, de organisator van de Southern North Sea (SNS) Pool; de ‘number one user’ van Port of Den Helder. Frits Loomeijer voer voor Schuttevaer een reis mee met een van de schepen van de pool, de Pool Express van Vroon Offshore Services.

1 / 5
Aan boord van een platform-supplier

Aan boord van een platform-supplier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook