Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Allseas rondt TurkStream pijpleidingproject af

ISTANBUL

Offshoreaannemer Allseas heeft het ambitieuze TurkStream pijpleidingproject afgerond. Een hoofdrol was hierbij weggelegd voor het grootste schip ter wereld, de Pioneering Spirit, die voor dit werk was uitgerust met een megastinger.

1 / 1
Allseas rondt TurkStream pijpleidingproject af

Allseas rondt TurkStream pijpleidingproject af

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook