Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

40 jaar gasproductie op onstuimige Noordzee

DEN HAAG

Op de Nederlandse Noordzee viel eind vorig jaar het doek voor het L7-CC centrale gasproductiecomplex met daaromheen een ring van satellietplatformen. Na ruim 40 jaar gasproductie in het L7 blok, trok Total E&P Nederland de stekker eruit. Hiermee kwam een einde aan één van de grote ontwikkelingsprojecten op het Nederlandse continentale plat. L7 heeft een grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse gasvoorziening.

1 / 2
40 jaar gasproductie op onstuimige Noordzee

40 jaar gasproductie op onstuimige Noordzee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook