Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede leven voor oude booreilanden

VLISSINGEN

De twee zelfheffende booreilanden die Northern Offshore begin dit jaar verkocht aan oliemaatschappij Perenco, beginnen aan een tweede leven. Na in Vlissingen de nodige aanpassingen te hebben ondergaan gaat het al in 1982 gebouwde tweetal nu als offshore-supportplatform aan de slag.

1 / 1
Tweede leven voor oude booreilanden

Tweede leven voor oude booreilanden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook