Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jan De Nul zet tweede schip in op windmarkt

Aalst

De nieuwe Taillevent van Jan de Nul kan zich met behulp van haar zes poten tot op een diepte van 40 meter opkrikken tot boven zeeniveau en vormt dan een stabiel werkplatform waarmee offshore windturbines en hun funderingen ter plaatse kunnen worden gebracht en geïnstalleerd.

1 / 1
Jan De Nul zet tweede schip in op windmarkt

Jan De Nul zet tweede schip in op windmarkt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook