Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oliemaatschappijen hopen op nieuwe functie oude installaties

DEN HELDER

Er zouden gouden tijden moeten aanbreken voor bedrijven die zich hebben toegelegd op het uit zee verwijderen van verouderde infrastructuur voor de olie- en gaswinning. Marktprognoses wezen namelijk op torenhoge investeringen voor de komende jaren. De praktijk leert echter dat er tot nu toe maar mondjesmaat ontmantelingsprojecten worden aanbesteed. Oliemaatschappijen, met name in de Nederlandse Noordzee, wachten af of er wellicht nog andere toepassingsmogelijkheden zijn voor hun verouderde installaties.

1 / 1
Oliemaatschappijen hopen op nieuwe functie oude installaties

Oliemaatschappijen hopen op nieuwe functie oude installaties

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook