Nederlandse offshore: Sterker uit de strijd

Heeft de Nederlandse offshore-sector na jaren van diepe recessie haar internationale toppositie weten te behouden of is zij uit de eredivisie met vooraanstaande landen als de Verenigde Staten, Engeland en Noorwegen verdwenen? Er zijn in de voorbije crisisjaren veel banen verloren gegaan en schepen gesloopt of opgelegd. Maar er is ook flink geïnvesteerd en er zijn nieuwe activiteiten ontplooid in de windenergiesector en de platform-ontmantelingsmarkt.

Nederlandse offshore: Sterker uit de strijd

Nederlandse offshore-sector heeft veel geïnvesteerd in periode van recessie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nederlandse offshore: Sterker uit de strijd | Schuttevaer.nl

Nederlandse offshore: Sterker uit de strijd

Heeft de Nederlandse offshore-sector na jaren van diepe recessie haar internationale toppositie weten te behouden of is zij uit de eredivisie met vooraanstaande landen als de Verenigde Staten, Engeland en Noorwegen verdwenen? Er zijn in de voorbije crisisjaren veel banen verloren gegaan en schepen gesloopt of opgelegd. Maar er is ook flink geïnvesteerd en er zijn nieuwe activiteiten ontplooid in de windenergiesector en de platform-ontmantelingsmarkt.

Nederlandse offshore: Sterker uit de strijd

Nederlandse offshore-sector heeft veel geïnvesteerd in periode van recessie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer