Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Slag bij de Doggersbank

Rotterdam

Nederlandse en Belgische baggeraars kijken reikhalzend uit naar de uitvoering van de plannen voor het Doggersbankgebied in de Noordzee. Voor een reeks megawindparken moeten één of meer grote eilanden daar dienst gaan doen als energieknooppunten. Een investering van vele miljarden, die veel werk zal opleveren. Een nieuwe slag bij de Doggersbank lijkt hiermee op handen.

1 / 1
Slag bij de Doggersbank

Slag bij de Doggersbank

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook