Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hefschip Aeolus volledig gemodificeerd, hefcapaciteit naar 1600 ton

ROTTERDAM

Het pas vier jaar oude windturbine-installatievaartuig Aeolus van Van Oord is na een uitgebreide modificatie weer volledig operationeel. Het werk is uitgevoerd door Damen Shiprepair op haar werf in Schiedam en bij Damen Verolme. Het hefschip kan nu worden ingezet voor het offshore installeren van de allergrootste windturbines.

1 / 1
Hefschip Aeolus volledig gemodificeerd, hefcapaciteit naar 1600 ton

Hefschip Aeolus volledig gemodificeerd, hefcapaciteit naar 1600 ton

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook