Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord met Bokalift 1 in zee

ROTTERDAM

Voor het installeren van de eerste serie fundaties in het East Anglia One offshore windpark heeft Van Oord het nieuwe vlaggenschip van Boskalis, de Bokalift 1, ingehuurd. Dit schip beschikt over een 3000-tons kraan waarmee de elk 845 ton wegende jackets op 45 kilometer voor de kust van het Engelse graafschap Suffolk in zee kunnen worden geïnstalleerd.

1 / 1
Van Oord met Bokalift 1 in zee

Van Oord met Bokalift 1 in zee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook