Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Grote load-out bij HSM werf

SCHIEDAM

HSM Offshore in Schiedam heeft de 2500 ton wegende bovenbouw van het Borkum Riffgrund 2 transformatorplatform op transport gezet. De zware constructie werd met een serie zelfaangedreven platformtrailers van Mammoet op een zeegaande ponton van Wagenborg gereden.

1 / 1
Grote load-out bij HSM werf

Grote load-out bij HSM werf

In april 2016 had HSM Offshore al van DONG Energy Wind Power, nu Ørsted genaamd, de opdracht verworven voor het ontwerp, de bouw, het transport en de inbedrijfstelling van het Borkum Riffgrund 2 Offshore High Voltage Substation. Een groot transformatorplatform dat in de Duitse sector van de Noordzee bij het gelijknamige windturbinepark moet komen te staan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook